Agenda

Een overzicht van aanstaande evenementen in het e-learning vakgebied.


16-3-2016 - 16-3-2016 | Article Rating | (0) reacties

Dutch Society for Simulation in Healthcare

Lokatie: Cultureel Centrum TU Delft
Registreren: http://www.dssh.nl/congres/congres-2016/
Contact: Secretariaat

Call for content

Graag nodigen we je uit een bijdrage te leveren aan het achtste DSSH congres, ‘Though (t)issues in medical simulation’. Hierdoor heb je niet alleen de kans om je werk voor te stellen maar ook om je ideeën te delen of om je netwerk (artsen, verpleegkundigen, vroedkundigen, ingenieurs, psychologen, ontwerpers, verzekeraars en de industrie) uit te breiden.

De titel kan letterlijk verwijzen naar het ontwikkelen van (virtuele) materialen die de klinisch belangrijkste eigenschappen van het menselijk lichaam simuleren of naar onderzoek rondom getrouwheid: hoe belangrijk is het dat de simulatie of serious game op de werkelijkheid lijkt, en hoe kom je erachter welke aspecten van een klinische situatie het meest belangrijk zijn om te simuleren. Uiteraard zijn alle andere “issues” omtrent simulatie en serious gaming in de zorg van harte welkom.Categorieen waarvoor u kunt inzenden zijn onder andere teamtraining, simulatie, games, management van de zorg en e-health.

Insturen congresbijdragen

Categorieen waarvoor u kunt inzenden zijn onder andere teamtraining, simulatie, games, management van de zorg en e-health. We hanteren drie formats. Klik op de formats om richtlijnen te vinden hoe en waar deze congresbijdragen kunnen worden ingediend:

  1. Wetenschappelijk onderzoek
  2. Praktisch gerichte / innovatieve/ work in progress bijdragen
  3. Workshops

Voor geselecteerde congresbijdragen geldt dat de sprekers zich dienen in te schrijven volgens de geldende tarieven zoals beschikbaar op de website. Alleen dan kunnen de presentaties daadwerkelijk doorgang vinden.


Hoe waardeert u deze bijdrage?




Reacties

Plaats hieronder uw reactie. Door in te loggen kunt u direct reageren, zonder uw naam en e-mailadres te hoeven invoeren.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

Website

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in: