Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van de Redactie | 29-08-2008 | Article Rating | (0) reacties

U&I Learning zet snelle groei verder

Gent, 29 augustus 2008 U&I Learning, de Gentse e-learning integrator, actief in België, Nederland en Frankrijk, kondigt halfjaarlijkse resultaten aan die de sterke groei van het bedrijf bevestigen.

De geconsolideerde opbrengsten op 30 juni 2008 liggen met €6.060.077,74 miljoen, 43 % hoger dan in het 1ste semester van 2007. Het bedrijf haalt in het 1ste semester 2008 een EBIT van €859.600,81, 59,7% hoger dan op 30 juni 2007. Het perioderesultaat voor belastingen bedraagt €736.514,7, waarvan €666.949,77 toerekenbaar aan de groep tegenover €337.069 in het eerste halfjaar van 2007.

U&I Learning tekende in het eerste semester tal van nieuwe contracten met bedrijven als Infrabel, NMBS, Portima, Toyota, DEME, VDAB, AGC, Vlerick School, Chevron, Honda, DALI, Euroforum Uitgeverij, Saybolt, HTM, GVB, DAF Trucks, Astra, Gazelys, Schlumberger, SNCF, Air Liquide, ea.

Francis Declercq, CEO legt uit: “Met onze aanpak rond het faciliteren van kennisoverdracht binnen bedrijven en organisaties hebben wij in het eerste semester onze marktpositie aanzienlijk kunnen versterken. Steeds meer organisaties worden geconfronteerd met de vergrijzing en steeds meer mensen veranderen sneller van job. Bedrijven staan voor de uitdaging om dat op te vangen en ervoor te zorgen dat de kennis in de organisatie blijft. U&I Learning zit daardoor in een gunstig marktsegment waar de factoren om onze groei te verzekeren aanwezig zijn. Op basis van de halfjaarresultaten en de huidige vooruitzichten kunnen we onze doelstellingen bevestigen om in 2008 een geconsolideerde omzet te behalen van 13 miljoen euro met een EBITDA van 2,5 miljoen Euro”.

Over U&I Learning

U&I Learning, opgericht in 1997, is een belangrijke e-learningintegrator actief in België, Nederland en Frankrijk. U&I Learning biedt bedrijven en organisaties oplossingen aan om op een productieve en efficiënte manier kennis te ontwikkelen en te verspreiden bij hun medewerkers en klanten. U&I Learning telt vandaag een 120-tal gespecialiseerde medewerkers met relevante ervaring in pedagogie, psychologie, technical writing en ICT.

 

U&I Learning kende de afgelopen jaren een sterke groei en kon zijn klantenbestand uitbouwen tot een uitgebalanceerde, kwaliteitsvolle portefeuille met namen zoals VDAB, Europese Commissie, Toyota, Dredging, Voka, Technifutur, NMBS, Belgacom, DHL, Alcatel, Arcelor, Aveve, Volkswagen, Interpolis, Dexia, DAF, Unilever, Pfizer, EDF, Air Liquide, Carrefour, Nissan Europe, Citibank, Vopak en USG.

 

U&I Learning is sinds augustus 2006 genoteerd op Euronext Vrije Markt.

 

U&I Learning heeft zijn hoofdvestiging in 9000 Gent, Molenaarsstraat 111. Telefoon: +32 9 265 74 74, fax: +32 9 265 74 84- website: www.uni-learning.com 


Hoe waardeert u deze bijdrage?




Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Achtergronden aanbieders

Vacatures in de markt

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.