Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van de Redactie | 22-07-2010 | Article Rating | (0) reacties

Meedoen aan enquête Blended Learning

Geachte heer, mevrouw,

Voor mijn eindopdracht aan de post-hbo opleiding e-learning van Fontys Hogeschool wil ik een onderzoek doen naar blended-learning. Onder blended-learning versta ik de combinatie van klassikale bijeenkomsten met e-learning. U maakt bij een of meer van uw opleidingen gebruik van deze combinatie. Daarom zou ik u willen vragen om deze vragenlijst in te vullen. De vragenlijst bestaat uit 33 (voornamelijk meerkeuze) vragen. Het invullen hiervan zal circa 20 minuten kosten.

In mijn onderzoek wil ik onderzoeken hoe het curriculum van een blended-learning opleiding is samengesteld. Welke factoren bepalen de mate van succes van een blended opleiding? Hoe betrek je docenten en cursisten bij beide onderdelen? Zaken als infrastructuur en organisatie zijn bij blended-learning uiteraard ook belangrijk maar daar wil ik me bij dit onderzoek niet specifiek op richten.

Wanneer mijn onderzoek afgerond is, stel ik u uiteraard op de hoogte van de uitkomsten van dit onderzoek. U kunt hiervoor uw contactgegevens in de vragenlijst opgeven.

Verder wil ik u vragen of u deze vragenlijst voor 30 augustus wilt invullen.

Wanneer u nog vragen heeft, kunt u contact opnemen met mij, via telefoonnummer 06-20484836 of per mail krtimmermans@gmail.com

Bij voorbaat dank voor het invullen.

Karline Timmermans

Vul nu de enquête in!


Hoe waardeert u deze bijdrage?




Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Achtergronden aanbieders

Vacatures in de markt

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.